28 juli - 1 augusti 2019
Åkersberga
Raketen Hockey Camp

Åkersberga

Österåker - skärgårdskommunen i södra Roslagen

Tre mil nordost om Stockholm finns den fantastiska skärgårdskommunen Österåker.
Här lockar friluftsliv, naturupplevelser och en grandios skärgård.
Det är lätt att berika fritiden i Österåker. Det finns golfbanor, många bad och gott om ridmöjligheter. Den som vill paddla kan följa vikingarnas spår genom Åkers kanal och Långhundraleden från Trälhavet till Helgösjön.

I centralorten Åkersberga finns ett inomhuscentrum och över 80 affärer. Parkeringshus, järnvägs- och busstation samt servicebrygga i Åkers kanal gör det lättillgängligt för alla.

Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer.
 
Befolkningen är ung och ökar stadigt med ca 500 personer per år. Idag har kommunen över 40 000 invånare. Här startas många nya företag och arbetslösheten är en av de lägsta i landet.
 
Nya, spännande bostadsområden av olika karaktär växer fram och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Kommunen rymmer 1100 öar, och sommartid ökar antalet personer till uppåt 100 000 genom fritidsboende och turister.

Dagar kvar till nedsläpp

Campen är slut för denna säsong... Vi ses nästa gång!
0
0
0

Följ Raketen Hockey Camp

Partner